Maastopyöräilykurssi Helsingin keskuspuistoon 24.5.2022

Tule mukaan: maastopyöräilykurssilla pääset tutustumaan maastopyöräilyharrastukseen upeilla reiteillä Helsingin keskuspuistoon ja osaavassa opastuksessa.

HeRIA ry järjestää tiistaina 24.5.2022 klo 17–20 jo kolmatta kertaa maastopyöräilykurssin yhteistyössä Roll Outdoorsin Helsingin toimipisteen kanssa. Maastopyöräilykurssilla pääset tutustumaan maastopyöräilyharrastukseen upeilla reiteillä ja osaavassa opastuksessa. Pyrkimyksenä on järjestää kaksi ryhmää samana ajankohtana, "alkeisryhmä" ja "vähän jo maastossa ajaneet". Vuokraamon pyörät ovat laadukkaitta täysjousto- ja fatbike-maastopyöriä sähköavustuksella ja ilman avustusta. Aiemmin järjestetyt kurssit ovat olleet pidettyjä ja saaneet positiivista palautetta. Lähtöpaikka maastoreiteille on Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 1, Helsinki.

Kurssin hinta omalla pyörällä osallistuvalle on 20 € ja vuokrapyörällä 50 €. Maksuvälineenä käyvät korttimaksun lisäksi yleisimmät liikuntasetelit: Smartum, Edenred, ePassi, TYKY+, sekä Eazybreak.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille 17.5.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen salome.kallio a live.fi

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös seuraavat asiat:

  1. Kumpaan ryhmään ilmoittaudut ("alkeisryhmä" vai "vähän jo maastossa ajaneet")
  2. Ilmoittaudutko omalla vai vuokrapyörällä
  3. Vuokrapyörällä osallistuessa kerro myös pituutesi.

 

Mukaan iloisen mielen lisäksi kannattaa ottaa urheiluun sopivat vaatteet, pitävät sormikkaat ja juotavaa reppuun. Kurssipaikalle on hyvä saapua hieman etukäteen (klo 16.45 viimeistään), jotta maksut ja pyörien jakaminen saadaan hoidettua ennen varsinaisen kurssin alkamista.

  • Ajankohta:
  • 24.5.2022 17:00 - 20:00
  • Paikka:
  • Helsinki, Hotelli Haaga
  • Järjestäjä:
  • HeRIA ja Roll Outdoor Helsinki