Kohti kesää

22.05.2017

Päivät pitenevät ja kevät tekee kovasti tuloaan, rakentaminenkin periteisesti vilkastuu entisestään kesäkuukausina. Rakentaminen on toki ollut vilkasta ympäri vuoden erityisesti pääkaupunkiseudulla, onhan seudullamme käynnissä monia erittäin suuria rakennushankkeita. Rakentaminen toimi viime vuonna julkisuudessa esitettyjen arvioiden mukaan yhtenä merkittävänä veturina Suomen talouskasvulle. Tänä vuonna olemme jo saaneet lukea muitakin positiivisia signaaleja Suomen taloudesta ja tämä lupaa toki myös rakentamisen sektorille hyvää jatkossakin.

Järjestöpuolella RIA-liiton järjestöuudistus on saatu täydellä teholla käyttöön ja supistettu liittohallitus on kokoontunut kaksi kertaa alkuvuoden aikana. Liittohallituksen rinnalle on muodostettu erilaisia toimikuntia, joiden avulla on tarkoitus viedä kehityshankkeita ja erillisprojekteja eteenpäin, näen että näin saamme myös nuoria aktiivisia RIAlaisia entistä paremmin mukaan kehittämään tulevaisuuden liittoa ja työmäärää jaettua useammille vapaaehtoisille. Toki järjestöuudistuksen onnistumista voidaan arvioida kokonaisuudessaan vasta muutaman vuoden jälkeen, kun erilaiset käytännöt saadaan hiottua toimintaan, mutta toistaiseksi ainakin itselleni on jäänyt positiivinen kuva liittoomme uudesta suunnasta.

Tiedotus on nostettu yhdeksi RIA-liiton keskeiseksi kehityskohteeksi, tällekin on muodostettu oma toimikunta ja meitä HeRIAlaisia edustaa tiedotusvastaamme Sami Merelä. HeRIAn puolellakin pyrimme kehittämään tiedotustoimintaa, yhtenä osana tätä prosessia olemme uusineet internet-sivumme www.heria.fi. Uusista sivuista otetaan mielellään palautetta vastaan ja toki muuhunkin tiedotustoimintaan saa antaa kehitysideoita hallitukselle. Ja toki kaikki toimintamme on Teitä jäseniämme varten, eli muustakin toiminnastamme otamme mielellään palautetta ja erityisesti kehitysideoita vastaan.

RIA-liiton kesäpäivät pidetään tänä vuonna Joensuussa 4.-6.8.2017, muistattehan että tuemme tänäkin vuonna jäsentemme osallistumista tapahtumaan korvaamalla osallistumismaksun, majoitukset ja matkat jäävät osallistujille itselleen maksettavaksi. Tapahtumaan osallistuneet voivat hakea jälkikäteen kuittia vastaan korvausta osallistumismaksusta. Tapahtumasta tulee lisätietoja RIA-lehdessä ja RIAn nettisivuille, toivottavasti saamme tapahtumaan mahdollisimman suuren edustajajoukon HeRIAn jäseniä!

Syksylle on monenlaisia suunnitelmia tapahtumista, osasta jo tässä lehdessä tietoa ja muista julkaistaan tietoa yksityiskohtien varmistuessa internet-sivuillamme sekä syksyn lehdissä. Tarkoituksenamme on huomioida syksyllä myös Suomen juhlavuotta muutamin tapahtumin ja tähän liittyen julistamme valokuvauskilpailun toisaalla tässä lehdessä, toivotaan runsasta kuvasatoa.

Hyvää kesän odotusta ja tapaamisiin HeRIAn tapahtumissa!

 

Tuomas Koski-Lammi

HeRIA ry, hallituksen puheenjohtaja

15.04.2018KesäRIA 2018 peruttu
15.04.2018Yhdistyksen kevätkokous 18.4.2018
21.12.2017Joulutervehdys
04.12.2017Helsingin RIA ry:n joulujuhla
25.11.2017Vuoden RIAlainen 2017
10.11.2017Loppuvuoden rypistys
18.08.2017Syksyn haasteisiin voimia!
22.05.2017HeRIAn valokuvauskilpailu
22.05.2017Kohti kesää
25.04.2017Kevään tapahtumia

Siirry arkistoon »