Helsingin rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit HeRIA ry:n kevätkokous siirretty pidettäväksi myöhemmin

Ville Sivunen (ville.sivunen a yit.fi), 30.3.2020

Johtuen Suomessa valitsevasta poikkeustilanteesta, yhdistyksen kevätkokous siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

HeRIAn hallitus on kokouksessaan 30.3.2020 päättänyt siirtää yhdistyksen kevätkokouksen pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Alunperin kevätkokouksen ajankohdaksi oli varattu 22.4.2020. Perusteluna on valtiovallan asettama poikkeustila koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja siihen liittyvät määräykset.  Uusi kokouskutsu julkaistaan sääntöjen mukaisesti viimeistään kahta viikkoa aiemmin Rakennuslehdessä.

Hallitus on myös kokouksessaan 30.3.2020 käsitellyt tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, ja toimittanut aineiston edelleen toiminnantarkastajalle.

Toiminnantarkastuksen jälkeen julkaisemme HesaRIA-lehdessä tilinpäätösaineiston jäsenistölle.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kevätkokous tulee järjestää huhtikuun loppuun mennessä. Mahdolliset huomautukset tästä kevätkokouksen siirtopäätöksestä voi lähettää 30.4.2020 mennessä yhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostitse (tuomas.koski-lammi(a)outlook.com). Huomautukset käsitellään seuraavassa mahdollisessa yhdistyksen kokouksessa.