JATKE REKRY KARTING TAPAHTUMA 11.12.2021

Helsingin RIA yhteistyössä Hrmy Nuorten kerhon ja Jatke Uusimaa Oy:n kanssa järjestää loppuvuoden vauhdikkaimman rekrytapahtuman Kart in Club Helsingin tiloissa Käpylässä.

HeRIA järjestää lauantaina 11.12.2021 klo 16.30 alkaen


JATKE REKRY KARTING TAPAHTUMAN

Kart in Club Helsingin tiloissa, Koskelantie 39, Käpylä.

Helsingin RIA yhteistyössä Hrmy Nuorten kerhon ja Jatke Uusimaa Oy:n kanssa järjestää loppuvuoden vauhdikkaimman rekrytapahtuman Kart in Club Helsingin tiloissa Käpylässä. Tapahtumaan sisältyy: Karting ajomahdollisuus Grand Prix tyyppisesti, sauna, ruokailu, juomaa, kyyditys Helsingin keskustaan sekä rekry-mahdollisuus Jatke Uusimaa Oy:hyn. Saunatiloista löytyy osallistujille pyyhkeet sekä peseytymisvälineet. Omien juomien nauttiminen ei ole sallittu karting-tiloissa.

Tapahtumaan tulee saapua paikalle klo 16:30 ajovarusteiden jakamista ja ajoprofiilien luomista varten. Ajaminen alkaa klo 17:00. Saavuthan paikalle selvinpäin.

Tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia ja paikat menevät nopeasti, joten ilmoittauduthan pikaisesti.Tapahtumaan osallistuminen edellyttää HeRIA:n tai HRMY:n opiskelija- tai täysjäsenyyttä.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova.Ilmoittautumisviestissä tulee lukea oletko HeRIA:n vaiko HRMY:n jäsen. Sitova ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot sähköpostitse: hrmy.nuoret a gmail.com

  • Ajankohta:
  • 11.12.2021 16:30 - 19:00
  • Paikka:
  • Helsinki, Kart in Club Helsingin tiloissa
  • Järjestäjä:
  • HeRIA ja HMRY