Kirveenheitto -urheilutapahtuma 29.11.2023

Tervetuloa kokeilemaan Kirveen heittoa

HeRIA järjestää jäsenilleen urheiluaktiviteetin Helsingin keskustassa HELAXE:n tiloissa. HELAXE:n mukaan: ”Kirveenheitto on verrattain helppo laji ja sopii kaiken kuntoisille elämysmatkailijoille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan yksi toimiva heittokäsi sekä ihan vähän fyysistä voimaa ja avointa mieltä.” Mikäli nämä kriteerit täyttyvät ja haluat tulla kokeilemaan lajia, niin ilmoittaudu mukaan! Osallistumismaksu on 10 €, joka maksetaan ennen tilaisuuden alkua. Maksuvälineenä käy maksukortit tai käteinen. Tämän lisäksi voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak tai Mobilepay.

Paikka:               Helaxe, Fabianinkatu 1, 00130 Helsinki.

Aika:                   Keskiviikko 29.11.2023. Klo 18.00–19.00 on heittoaika, eli saavuthan ajoissa!

Saapumisohjeet alla:

Kaikilla osallistujilla tulee olla tukevat umpinaiset kengät. HELAXE ei anniskele alkoholia päihtyneille eikä turvallisuussyistä anna päihtyneiden asiakkaiden osallistua kirveenheittoon.

HELAXE löytyy Tähtitorninmäen alta, 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Osoite on Fabianinkatu 1, jossa Fabianinkadun eteläpäästä lähtee maan alle ajoluiska, jonka yläpuolella lukee EuroPark. Luiskassa on portti, jossa on kulkuovi jalan saapuville. HELAXE:n ovi on suoraan edessäsi lastauslaiturilla.

Autolla EuroPark -pysäköintihalliin pääsee terminaalien puolelta, portti sijaitsee osoitteessa Laivasillankatu 20. Pysäköinti hallissa maksaa 5,60 € ensimmäiseltä tunnilta ja 2,80 € alkavalta 30 minuutilta.

Mahdolliset yhteydenotot osoitteeseen:aki.muhonen(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan ja nähdään tapahtumassa!

  • Ajankohta:
  • 29.11.2023 18:00 - 19:00
  • Paikka:
  • Tervetuloa kokeilemaan Kirveen heittoa
Ilmoittautuminen päättyi
27.11.2023
Ilmoittautuneita yhteensä
6 / 16
  • Järjestäjä:
  • HeRIA

Tapahtumaan ei voi enää ilmoittautua!